- 1 מארז צלי כתף איכותי פרוס של ארבעה קצבים
- 1 בצל בינוני
- כף פפריקה מתוקה בשמן
- כף גדושה סילאן
- חצי כפית פלפל שחור
- כפית מלח
איך מבשלים?
מתחילים בטיגון של הבצל לאחר שחתכנו אותו לרצועות עד שהוא מקבל צבע זהבהב. לאחר הזהבה מוסיפים את פרוסות צלי הכתף של ארבעה קצבים מתחילים לכסות את תחתית הסיר בצורה יפה ולהוסיף את שאר התבילים לאחר מכן מתחילים לכסות את הבשר במים, מביאים לרתיחה, מנמיכים ומכסים למשך 30 דק׳. את הערמונים אנחנו רוצים להוסיף רק לאחר שהבשר כבר התחיל את תהליך הבישול על מנת לאפשר להם להישאר במרקם מוצק לכן רק לאחר שהבשר כבר ממש מוכן נוסיף את חבילת הערמונים הקלופים ונמשיך בבישול לעוד כשעתיים על אש נמוכה.
תוספת נחמדה לאוהבי הירק היא לקצוץ כוסברה ולפזר מעל לקראת סיום הבישול.
שיהיה בתאבון